هشدار جدی پلیس به کاربران اپل درباره «NameDrop»

برخی از سازمان‌های مجری قانون، به کاربران آیفون هشدار دادند که پس از بروزرسانی جدید محتاط باشند؛ بروزرسانی جدید ios که «NameDrop» نام دارد.

این ویژگی به کاربران اجازه می‌دهد تا با نزدیک نگه داشتن دستگاه‌ها به یکدیگر، به راحتی اطلاعات تماس خود را با آیفون یا اپل واچ دیگر به اشتراک بگذارند.

پس از اتصال دستگاه‌ها، می‌توانید انتخاب کنید که اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید یا اطلاعات شخص دیگر را دریافت کنید. به گفته اپل، همچنین می‌توانید با قفل کردن تلفن یا دور کردن دستگاه‌ها از یکدیگر قبل از تکمیل فرآیند، انتقال را لغو کنید.

این شرکت همچنین در وب سایت خود اعلام کرد که «NameDrop» فقط برای ارسال اطلاعات جدید کار می‌کند، نه بروزرسانی مخاطبی که قبلاً در تلفن شما وجود داشته‌است.

بخش پلیس میدلتاون آمریکا در پست فیس بوک خود نوشت: «والدین فراموش نکنند که این تنظیمات را در تلفن فرزندان خود تغییر دهند تا به حفظ امنیت او کمک کنند.»

 

/خبرآنلاین

امتیاز دهید

تگ ها:

نظر دهید

پاسخ دهید

بیست − 3 =

دنبال‌ چی
Logo
مقایسه موارد
  • کل (0)
مقایسه
0