یک نقشه مخفی داخل گوشی که شما را ردیابی می‌کند

در Google Maps and Photos قابلیتی وجود دارد که موقعیت شما را ردیابی و عکس‌هایتان را ذخیره می‌کند.

در اپلیکیشن Google Maps and Photos یک ویژگی مخفی وجود دارد که موقعیت مکانی و عکس‌های شما ردیابی و ذخیره می‌کند.

این می‌تواند یک نگرانی در زمینه حفظ حریم خصوصی به شمار رود؛ زیرا تاریخچه شخصی زندگی شما را برای هر کسی که به تلفن یا حساب Google شما دسترسی دارد فاش می‌کند.

با هر کلیک روی دوربین، زندگی ما با دقت، مستند و ذخیره می‌شود، اما در همین حین یک ردپای دیجیتالی از خود بر جای می‌گذارد که از طریق آن هر کسی می‌تواند به دستگاه‌ها یا حساب‌های Google ما دسترسی داشته باشد.

اما خوشبختانه، راه‌هایی برای محافظت از حریم خصوصی و در دست گرفتن مسئولیت آثار دیجیتالی ما وجود دارد. در این گزارش نحوه کنترل داده‌های مکان عکس‌های خود، محدود کردن ردیابی گوگل و غیرفعال کردن ویژگی نقشه سایت مزاحم آمده است.

برای محدود کردن ردیابی عکس‌هایتان توسط Google، مراحل زیر را دنبال کنید:

برای کاربران آیفون

برنامه Google Photos را اجرا کنید و روی گزینه جست‌وجو در نوار پایین ضربه بزنید.

در بخش مکان‌ها، می‌توانید مکان‌های مرتبط با عکس‌های خود را ببینید.

برای محدود کردن ردیابی، تنظیمات Google Photos را باز کنید و روی ردیف مکان ضربه بزنید.

می‌توانید تصاویر را با جزئیات مکان مدیریت کنید و منابع مکان را تنظیم کنید.

Google Photos را باز کنید، روی نماد دایره‌ای در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید و روی تنظیمات Google Photos ضربه بزنید.

روی ردیف سایت کلیک کرده و تنظیمات سایت را مدیریت کنید.

برای حذف یا اضافه کردن یک مکان، روی یک تصویر کلیک کنید و از نماد مداد استفاده کنید.

برای کاربران اندروید

Google Photos را باز کنید، روی نماد دایره‌ای و تنظیمات Google Photos ضربه بزنید.

روی ردیف سایت کلیک کنید و تنظیمات سایت را مدیریت کنید.

برای حذف یا اضافه کردن یک مکان، روی یک تصویر کلیک کنید و از نماد مداد استفاده کنید.

توجه داشته باشید که فقط می‌توانید مکان‌های تخمینی را به‌روزرسانی یا حذف کنید، و نمی‌توانید مکان‌هایی را که به‌طور خودکار توسط دوربین اضافه شده‌اند را ویرایش یا حذف کنید.

نحوه غیرفعال کردن موقعیت مکانی در عکس‌های آینده:

برای کاربران آیفون، به Settings, Privacy & Security, Location Services بروید و Location for Photos را خاموش کنید.

برای کاربران اندروید، برنامه دوربین را انتخاب کنید، روی نماد چرخ دنده ضربه بزنید، به پایین اسکرول کنید و برچسب‌های مکان را خاموش کنید.

در تلفن همراه، Google Maps را باز کنید، روی نماد آن ضربه بزنید، به خط زمانی خود بروید، روی نقطه‌ها در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید و به تنظیمات و حریم خصوصی دسترسی پیدا کنید. تاریخچه موقعیت مکانی را خاموش کنید و گزینه حذف خودکار را تنظیم کنید.

در دسکتاپ، Google Maps را باز کنید، روی نماد آن کلیک کنید، به Manage your Google account بروید، روی Data & privacy کلیک کنید و در تنظیمات History، تاریخچه موقعیت مکانی را خاموش و گزینه حذف خودکار را تنظیم کنید.

با دنبال کردن این مراحل، می‌توانید ردیابی عکس‌های خود توسط Google را محدود کنید، خدمات موقعیت مکانی و ویژگی نقشه موقعیت مکانی را در Google Photos غیرفعال کنید تا از حریم خصوصی خود محافظت کنید.

/باشگاه خبرنگاران جوان

امتیاز دهید
نظر دهید

پاسخ دهید

4 × سه =

دنبال‌ چی
Logo
مقایسه موارد
  • کل (0)
مقایسه
0