نحوه حذف 15 دقیقه آخر تاریخچه جست‌وجوی گوگل

حفظ حریم خصوصی یا پاک کردن ردپای خود از سیستم، دلایلی هستند که ممکن است کاربران بخواهند تاریخچه جست‌وجوی گوگل را پاک کنند.
گاهی اوقات هنگام استفاده از برنامه گوگل، ممکن است با موقعیت هایی روبرو شوید که بخواهید سابقه جستجوی اخیر خود را حذف کنید. گوگل یک ویژگی مفید ارائه داده که به شما امکان می دهد 15 دقیقه آخر تاریخچه جستجوی خود را به سرعت حذف کنید. در این راهنما، شما را با مراحل حذف 15 دقیقه آخر تاریخچه جستجو آشنا می‌کنیم.

نکاتی که باید در مورد این ویژگی بدانید

محدودیت زمانی: قابلیت گوگل برای حذف 15 دقیقه آخر تاریخچه جستجو دارای محدودیت زمانی است. شما فقط می‌توانید فعالیتی را که در 15 دقیقه گذشته رخ داده حذف کنید، بنابراین اگر می خواهید جستجوهای خاصی را پاک کنید، به سرعت عمل کنید.

سازگاری دستگاه: این روش به طور خاص برای برنامه گوگل در دستگاه تلفن همراه شما اعمال می شود. ممکن است برای سایر مرورگرها یا دستگاه ها قابل اجرا نباشد.

مراحل حذف تاریخچه جستجوی 15 دقیقه آخر در برنامه گوگل

برنامه گوگل را باز کنید

برنامه گوگل را در تلفن یا تبلت خود باز کنید و مطمئن شوید که با حساب گوگل وارد شده‌اید.

روی عکس پروفایل ضربه بزنید

عکس نمایه یا آواتار خود را در گوشه سمت راست بالای رابط برنامه پیدا کنید. برای دسترسی به تنظیمات حساب خود روی آن ضربه بزنید.

به مدیریت حساب گوگل بروید

از منوی کشویی، «Manage Your Account Google» را انتخاب کنید. این شما را به صفحه تنظیمات حساب گوگل می برد.

دسترسی به Privacy & Personalisation

در صفحه تنظیمات حساب، به دنبال بخش با عنوان «Privacy & Personalisation» بگردید. روی آن ضربه بزنید تا تنظیمات حریم خصوصی باز شود.

به « My Activity» بروید

« My Activity» را انتخاب کنید. این شما را به صفحه ای می رساند که تاریخچه جستجو و فعالیت اخیر شما را نشان می دهد.

«Delete the Last 15 Minutes» را انتخاب کنید

صفحه را به پایین اسکرول کنید تا فعالیت تاریخچه جستجو در 15 دقیقه گذشته را بیابید. روی سه نقطه عمودی یا دکمه «more» در کنار آن ضربه بزنید و روی دکمه حذف ضربه بزنید. در صورت درخواست تایید کنید.

/فارس

تگ ها:

نظر دهید

پاسخ دهید

5 − 1 =

دنبال‌ چی
Logo
مقایسه موارد
  • کل (0)
مقایسه
0