جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

اگر به گوشی معتاد شده‌اید این اپلیکیشن «آزاردهنده» مخصوص شماست!

اگر به گوشی معتاد شده‌اید این اپلیکیشن «آزاردهنده» مخصوص شماست. InteractOut اپلیکیشن مدیریت زمان استفاده از گوشی است.

محققان اپلیکیشنی ساخته‌اند که به افراد برای کاهش استفاده از گوشی کمک می‌کند. هرگونه راهکاری که موجب کاهش زمان استفاده از گوشی می‌شود، بسیار مفید است؛ اما این اپلیکیشن در عین‌ حال باعث آزار کاربران نیز خواهد شد.

اپلیکیشن InteractOut با هدف کاهش زمان استفاده از گوشی توسعه داده شده است و به هرگونه ضربه‌ زدن و کشیدن انگشت روی صفحه‌ نمایش گوشی واکنش نشان می‌دهد. این اپلیکیشن تا حدی آزاردهنده است که کاربر ترجیح می‌دهد دستگاه خود را به گوشه‌ای روانه کند و به فعالیت‌های دیگر پناه ببرد.

با کمک InteractOut اگر کاربران روی اپلیکیشن یا گزینه‌ای ضربه بزنند، با تأخیر فراوان و به‌کندی وارد آن بخش خواهند شد یا اگر روی اپلیکیشن یا هر قسمتی از گوشی کلیک کنند، به بخش دیگری فرستاده خواهند شد.

نتایج تحقیقات در کنفرانس عوامل انسانی در سیستم‌های محاسباتی بررسی شد و به یافته‌های مهمی درباره‌ی اثربخشی این روش دست یافت. محققان دریافتند که روش جدید ۱۶ درصد مؤثرتر از روش‌های پیشین کاهش زمان استفاده از اپلیکیشن‌ها است.

روش‌های مرسوم درزمینه‌ی کاهش مدت‌زمان استفاده از گوشی، بدین‌صورت است که بعد از مدتی مشخص، اگر کاربر از اپلیکیشن خارج نشود، صفحه‌ی اپلیکیشن قفل خواهد شد.

آنهونگ گوئو، استادیار رشته‌ی علوم و مهندسی کامیپوتر در دانشگاه میشیگان و محقق اصلی اپلیکیشن InteractOut، معتقد است که اکثر سرویس‌های مسدودکننده‌ی اپلیکیشن مخرب هستند. درواقع، کاربران وقتی در حال بازی یا انجام کار مهمی هستند، ممکن است زمان از دستشان در برود و محدودیت زمانی را فراموش کنند و بیشتر از آنچه لازم است، زمان خود را در گوشی سپری کنند.

محققان برای اثبات اثربخشی اپلیکیشن InteractOut از بیش از ۴۰ نفر شرکت‌کننده درخواست کردند تا به‌ مدت دو هفته از این اپلیکیشن و دو هفته از سایر سرویس‌های مسدودکننده‌ی اپلیکیشن که برای مدیریت زمان استفاده از گوشی به‌کار می‌روند، استفاده کنند. محدودیت زمان استفاده از گوشی یک ساعت تعیین شد.

محققان به این نتیجه رسیدند که اپلیکیشن InteractOut کاربران را مجبور می‌کند که به مدت‌زمان تعیین‌شده پایبند باشند و دربرابر آن آگاهانه‌تر عمل کنند. این در حالی است که سرویس‌های مسدودکننده‌ی اپلیکیشن فقط یک بار تلاش می‌کنند که کاربران را آگاه کنند و مردم می‌توانند به‌راحتی هشدار‌های این دسته از اپلیکیشن‌ها را نادیده بگیرند.

داده‌های به‌دست‌آمده از پژوهش نشان می‌دهند که حدود ۶۲ درصد از شرکت‌کنندگان به InteractOut اجازه دادند که تا پایان روز به آنها در مدیریت زمان کمک کند؛ اما تنها ۳۶ درصد شرکت‌کنندگان به سرویس‌های مسدودکننده‌ی اپلیکیشن اجازه‌ی کنترل مدت‌زمان استفاده از گوشی را دادند.

آنهونگ گوئو معتقد است که اعتیاد به گوشی معضلی اساسی در بین کاربران به‌ویژه کودکان است و باید تحقیقات بیشتری در زمینه‌ی راه‌های مؤثر برای مبارزه با این مشکل انجام شود.

منبع: زومیت

 

امتیاز دهید
نظر دهید

پاسخ دهید

سیزده + دوازده =

دنبال‌ چی
Logo
مقایسه موارد
  • کل (0)
مقایسه
0