مقاومت وزرای ارتباطات و بهداشت در برابر توزیع اینترنتی دارو

معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری در نامه‌ای با قید «خیلی فوری» از وزرای ارتباطات و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواسته است تا آیین‌نامه حمل و توزیع اینترنتی دارو را منتشر کنند.

دو هفته پس از مهلت یک‌هفته‌ای تعدادی از کسب‌وکارهای اینترنتی مرتبط با توزیع اینترنتی دارو به وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت برای انتشار عمومی آیین‌نامه حمل و عرضه دارو از طریق پلتفرم‌ها و کسب‌وکارهای اینترنتی، معاونت حقوقی ریاست جمهوری وارد عمل شد.

این‌بار معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری در نامه‌ای به دو وزیر آن‌ها را مکلف کرده است که «به قید فوریت» این آیین‌نامه را در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط‌ کسب‌وکار منتشر کنند.

هفتم خرداد ۱۴۰۲ پس از یک ماه تأخیر در اعلام عمومی آیین‌نامه حمل و عرضه اینترنتی دارو، برخی کسب‌وکارها تهدید کرده بودند که درصورت منتشرنکردن آیین‌نامه تا یک‌هفته بعد از وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت به سازمان بازرسی کل کشور شکایت می‌کنند. البته با گذشت دو هفته از این شکایت خبری نشد.

توزیع اینترنتی دارو

در اظهارنامه کسب‌وکارها به ماده ۳۰ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار اشاره شده بود که براساس آن، دستگاه‌های اجرایی مکلف شده‌اند تا هرگونه آیین‌نامه، دستورالعمل یا بخشنامه یا مقرره خود را بلافاصله در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب‌وکار ثبت کنند. معاونت حقوقی رئیس‌جمهور نیز با استناد به همین قانون از «عیسی زارع‌پور»، وزیر ارتباطات و «بهرام عین‌الهی»، وزیر بهداشت، خواسته هرچه زودتر آیین‌نامه را منتشر کنند.

آیین‌نامه حمل و عرضه دارو از طریق پلتفرم‌های اینترنتی ۹ اردیبهشت، پس از تأخیرهای مکرر، ابلاغ شد. رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در آن زمان وعده داده بود که این طرح ۶ ماه پس از اجرای آزمایشی، در سراسر کشور اجرا می‌شود. اما با گذشت حدود یک ماه و نیم از ابلاغ این آیین‌نامه هنوز ابلاغ عمومی آن معطل مانده است.

5/5 - (1 امتیاز)
نظر دهید

پاسخ دهید

18 + 7 =

دنبال‌ چی
Logo
مقایسه موارد
  • کل (0)
مقایسه
0